Odotettu syysloman taideleiri

Saimme mahdollisuuden järjestää lasten taideleirin yhteistyössä Aurinkorannikon seurakunnan ja Aurinkorannikon Turistikirkon kanssa kun Fuengirolaan saapui taideopiskelija tekemään päättöharjoitteluaan. Innostava ja iloinen Maarit ohjasi upean yhteisötaideteoksen luomisessa. Ennen tätä suurta taideteoksen valmistusta vietettiin taideretkipäivää ja etsittiin luonnon aarteita kollaasiin.

Taideretket ja taidepäivä olivat ilmaiset, sisältäen ohjauksen, materiaalit ja lounaan.

Taideleiripäiviin osallistui 20 lasta ja upean taideteoksen julkistamista juhlittiin jäätelöin, sekä ihka oikean lehtitoimittajankin paikalla ololla.

Suuri yhteisötaideteos nostettiin Aurinkorannikon seurakuntakodin seinälle los Bolichesissa. Työn nimi on Armoa ja aurinkoa, kertoen Aurinkorannikon varmasta auringon paisteesta ja upeista muistoista täällä yhdessä eläen. Joka aamu aurinko nousee, ja yhtä varmasti myös armo, eli ansaitsematon rakkaus on joka päivä meidän jokaisen osana. Armo antaa rohkeuden ja voiman antaa anteeksi omat ja toistenkin erheet ja virheet. Olemme kaikki arvokkaita ja rakastettuja.

Kiitos Maarit upeasta taideleiristä ja kirkot tiloista ja tuesta!